vineri, 22 iulie 2011

Alcalinul neutralizeaza acidul


Apa alcalină neutralizează reziduurile acide din corpul omenesc şi le lichefiază pentru a fi eliminate prin organele excretoare.
Un exemplu care ne ajută să intelegem acest lucru este atunci când dorim să spălăm ceva murdărit cu grăsime. Aceasta grăsime nu poate fi indepărtată numai cu apă de la robinet. Avem nevoie de un săpun pentru a lichefia grăsimea şi a curăţa. Grăsimea este acidă si săpunul este alcalin.
Aşa cum ne spălăm corpul la exterior, indepărtând murdaria, nu trebuie să neglijăm murdăria din interior.
Fiecare organism stochează reziduurile acide în mod diferit. Simptomele bolilor se manifestă în funcţie de locul unde sunt stocate reziduurile. Surplusul de grăsime este unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cură de slăbire trebuie întotdeauna să înceapă cu proces de alcalinizare. Fără alcalinizare fluidele corporale nu vor putea dizolva grăsimea şi situaţia este similară cu încercarea de a dizolva untul în apă. Când vom întelege că bolile degenerative ale adulţilor sunt cauzate de acumulările de deşeuri acide, nu va mai fi nici un dubiu că utilizarea apei alcaline ne îmbunătăţeşte sănătatea. Pentru a duce o viaţă lungă şi sănătoasă, mai întâi trebuie să eliminăm deşeurile acide din corpul nostru. Cel mai bun şi uşor mod de a scăpa de aceste deşeuri acide este să le lichefiem şi să le neutralizăm cu apă alcalină. Apa alcalină nu are valoare nutriţională sau de medicament, dar are uimitoarea capacitate de a neutraliza şi lichefia deşeurile acide, pentru a putea fi eliminate din organism, păstrând alcalinitatea acestuia - deci sănătatea şi starea de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu