Apa alcalina ionizata este produsa cu ajutorul unui aparat numit ionizator de apa. Ionizatorul de apa, putin mai inalt si mai gros decat un dictionar, este un aparat electric care se conecteaza la robinetul din bucatarie pentru a efectua electroliza apei inainte de a fi bauta sau utilizata in bucatarie pentru gatit sau curatat.
Caracteristici ale apei alcaline sunt:
1.Alcalinitate- Stilul nostru de viata stresant, mediul inconjurator poluat, alimentatia nesanatoasa suprasolicita sistemul natural de aparare al organismului impotriva aciditatii.
2.Gust mai bun- Sucurile facute cu apa alcalina au un gust mai putin intepator deoarece apa neutralizeaza acizii.Cafeaua si ceaiul capata un gust mult mai rafinat daca sunt preparate cu apa alcalina.
Atunci cand sunt preparate cu apa alcalina, legumele isi pastreaza textura, culoarea, mineralele si vitaminele care in mod normal se pierd prin fierbere.
Atunci cand sunt preparate cu apa alcalina, legumele isi pastreaza textura, culoarea, mineralele si vitaminele care in mod normal se pierd prin fierbere.
3.Microgruparea moleculelor pentru o mai buna hidratare
4.Proprietati antioxidante
5.Putere de detoxifiere- prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din aer, medicamente, alimentatie, sau generate pe stres
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu